Tuesday, August 17, 2010

Jorden vi ärvde, och lundenDe mäktiga Ane Brun och Johan Rutherhagen har dragit igång No More Lullabies, ett konsertprojekt som uppmärksammar klimatfrågan. I vintras spelade olika artister i sju timmar på Södra Teatern. På onsdag och torsdag spelar ett lite mindre gäng på Parkteatern i Vitabergsparken, Stockholm. Jag är med på torsdag 19 augusti. Det kan bli någon ny låt, och någon gammal låt. Kom gärna förbi. Läs mer här.

PS. Om du tycker att Säkert!-blögen innehåller för mycket bilder på brevbärare och för lite riktig information kan du nu bli uppdaterad på Fejan

10 comments:

Anna-Karin said...

Åh! Jag måste komma, ses där! Spela gärna The Quiz :)

Anonymous said...

Underbart, har längtat så efter att du skulle ta dig ner till stockholm!

Anonymous said...

Du var helt magisk. Hela kvällen var helt magisk.

I tunnelbanan på vägen hem så var det var det tre andra personer som satt i samma fyrgrupp som jag. De undrade vem "näst sista tjejen var". Jag kände mig faktiskt ganska stolt att kunna berätta om Annika Norlin och säkert. Du hade med all säkerhet skaffat dig några nya fans.

Ida said...

Annika du var så grann. Den åsikten är lika sann som att din nya låt mitt hjärta vann. Allt du sjunger om har jag känt, och du berättar om det som mig hänt. Du är då ett riktigt geni, precis som jag alltid drömt om att bli. Därför vill jag tacka dig, för att du så många gånger gjort mig till en glad tjej!

Sedan vill jag fråga om någonting du säkert inte vill prata om: vilket parti ska du rösta på? miljöpartiet? vänsterpartiet? Det vore intressant att få veta!

Anna-Karin said...

Tack för i går! Du var väl värd att vänta på (ja, jag erkänner, jag var mest där för att få höra dig). Tusen tack! Ser fram emot skivan än mer nu.

Anonymous said...

Jag försökte hitta någon sida som har texten till låten Fredrik. Jag måste säga att jag blev förvånad.

"Man får inget för det när man vill folk väl, när man har en bil som skär".
Jag trodde det var "När man har en vilsam själv", men låten handlar tydligen om att bygga en bil enligt den sidan.

Vilma said...

Hej det var skitafint i Vitan och jag blev helt begeistrad i den första låten, den om att gå bredvid och axeln snuddar och allt det där, var den ny? Jag hittar den inte på varken spotify eller youtube!

hotrats said...

Så herlig! Endelig skive nr. 2 fra min favoritt-artist fra Sverige.

Gleder meg til å se deg live!

Klem fra Kenneth

Popgeni said...

Hej!
Vi längtar efter "Facit". Vill bara tala om att Popgeni under sin korta existens har skrivit två gånger om Annika - en Dagens Fråga och ett korande till svenskt popgeni(just nu finns bara Hellman, Le Marc , Watermelon Men och The Sinners i samma kategori).
Läs Popgeni: [http://popgeni.blogg.se/]

Brevbäraren said...

För många bilder på brevbärare? Hur menar du då? Kan det vara det?

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se