Monday, August 23, 2010

En festlighet.

Det finns fyra skivor som alla släpps inom den kommande månaden och därför skall vi gå på kalas. Skivorna är Andreas Söderlunds Daustralien, Britta Perssons Current Affair Medium Rare, Ludwig Bells Jag har försökt förklara och så vår egen Facit.

Kalaset sker nu på torsdag, 26 augusti på Marie Laveau som ligger vid Mariatorget ungefär. Vi kommer allihopa att spela lite från nya skivorna. Det är gratis, men kom dit tidigt ty principen om först och kvarn gäller! Öppnar vid 20. Är ledsen, men det är åldersgräns 21.

För mig är det extra kul med den här kvällen eftersom det var Andreas som producerade första HS-skivan, och Ludde sjöng med mig på min första spelning någonsin. Det här med att cirkeln är sluten, och det. Det är även kul att Britta är med, för att hon är great.

PS. Återkommer om releasekalaset i Umeå.

5 comments:

Hoppfull said...

Åldersgräns 21 menas att man kommer in om man är född -89 men ännu inte fyllt?

Rödmössan said...

Tusan också! Hade mer än gärna sett dej och Ludwig. Ibland suger det att vara nitton... Och ibland suger det att inte ha kontakter så att man kan få stå på listan.. Men men, det kommer fler gånger!

Mvh Rödmössan från Vitabergsparken:)

Lovis said...

Om man kompenserar och kommer klockan 19 borde man ju också komma in som 19åring. testar!

Rödmössan said...

Att prova skadar ju aldrig! Musik borde få kunna njutas av alla oavsett ålder.

Emanuel said...

Det vore toppen om du ville signera nya plattan och kanske spela en låt på Bengans i Stockholm någong gång, precis som Ludwig Bell och Britta Pärsson!

Då skulle jag liksom kunna få mina andra skivor och singlar signerade samtidigt! Tänk över det iallafall!

Ha det fin!

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se