Monday, April 11, 2011

Spring break
Vi har ett spring break i vår turné men snart kommer vi åter. Spring breaket spenderar vi naturligtvis med att dricka öl från olika kegs och klä oss i togas, men även med att låta gjorda spelningar sjunka in. Nu minns jag allt: legoslottet i Göteborg (det har gått sönder lite, men vi har det med oss), långa peppade killen i Gävle, svåra spelningen i Stockholm, lätta spelningen i Stockholm. När ni reste er upp i Norrköping, bästa spelningen i Helsingborg, ironin i att Rotary och MUF hade medlemsmöten där vi spelade i Sundsvall och så förstås: Umeå Open.

Här är några kommande spelningar, de som jag får berätta om än (mycket komplicerat det här med när olika musikakter ska släppas i olika sammanhang. Att reda ut Israel-Palestinakonflikten är en barnlek om man jämför med krånglet som uppstår när man i förväg avslöjar att man ska spela i Sällsjö-Gmarp.)

20 maj - Gröna Lund, Stockholm
2 juli - Peace & Lovefestivalen, Borlänge
30 juli - Storsjöyran, Östersund
4 augusti - Sofiero Slott, Helsingborg (med Håkan Hellström och The Ark)

En annan, lite särskild, spelning kommer att ske 14 juliKnapp Karlsson, Väddö. Det kommer att bli en akustisk spelning, kanske är jag helt själv, kanske tar jag med mig någon. Det är alltid någon när vi spelar som tycker att det är för mycket trummor och ljus och grejer. Sedan går de fram till vårt gullige ljudgeni Daniel "Farfar" Nygaard och säger: "Det är för mycket trummor och ljus och grejer."
Du som tycker det: det här är din chans, du kommer få höra varenda textrad.

9 comments:

pocki said...

Jag är rätt imponerad att ni lyckats planera turnén så varenda spelning är ett fåtal dagar innan/efter de två gånger jag besöker Sverige i vår/sommar.
>:-|

Charlie said...

Mjau, Jippie yeey!

Glad är precis det jag blir, ses på Grönan jao! :D

Anja Eliasson said...

Hej jag heter Anja Eliasson och kommer från Wargentinskolan i Östersund. Jag har mailat ditt skivbolag men inte fått något svar så jag försöker här också! Jag går samhälle media/text och min klass ska i sammarbete med gratistidningen 100% Östersund ge ut en studentbilaga som kommer ut i slutet på maj. Vi skulle jättegärna ha med en intervju med dig angående din gymnasietid i Östersund. Det skulle kunna vara en intervju över mail eller telefon om du inte är i närheten. Fundera och hör av dig!
Mvh SPMT i Östersund.
Obs. Min mejladress är anja_eliasson@hotmail.com
:)

Julia said...

Åh, kan det bli bättre än du, Håkan och The Ark på sveriges finaste spelställe!?

Anonymous said...

tänkte precis "suck, nu för tiden hittar jag inte lyckan" och så var den precis framför mig, din musik.

tänkte bara tacka för att du är du, och att jag får ta del av din musik trots att jag är jag.

Lisa said...

Hej Annika! Jag ville bara säga att jag tycker väldigt mycket om dina låtar. Först tyckte jag Facit var lite svår, nu älskar jag den. Varje gång jag kommer till Isarna slår det an en ton hos mig. Jag ryser så håren står rätt upp på armen och jag börjar nästan gråta. Vet inte varför, i början tyckte jag den var obehaglig med slå mig raden. Nu är jag bara lycklig.
Tack!

Anonymous said...

nu fattade jag inte ens var den akustiska skulle vara, men, jag tycker att du ska ta med frida om du tar med någon. akustiskt med fiol. bara att se en sån låt på youtube hade fått mig att dö lite. eller ganska mycket faktiskt.

Charlie said...

Man kommer väl inte ifrån Väddö sen efteråt va? Fan det kommer ju se ut som Hultsfreds camping fast light--versionen, hehe. Om det är många som får nys på spelningen och inte har båt eller privatjet vill säga^^

Jag instämmer även med föregående kommentator, ta med dig Frida på fiol. Annars får du väl lite backup av en och annan mänska som sjunger med.

anna said...

vi ses den 4 augusti! :D

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se