Friday, April 15, 2011

På lajven


Säkert! - Fredrik (live at Debaser) by val3rie-live

Valerie filmade oss på Debaser i Stockholm. Fler låtar finns härKlubbland filmade oss på Babel i Malmö. Fler låtar finns här

8 comments:

Söltrut said...
This comment has been removed by the author.
Charlie said...

Väldigt bra, fina och proffsigt gjorda filmer från Demedis!(fick dock en smärre chock när jag fick syn på mig själv och min vän i videon till "Dansa, fastän" 2.16min in i filmen). Jag har varit så himla glad hela veckan då det har levererats så mycket härliga nyheter! Spelning på Grönan och på Väddö, filmerna från Demedis och Klubbland. Fantastiskt great!

Förresten, jag undrar vad den där manicken som du slår på med en trumpinne i t.ex. "Isarna" heter? Du vet den där som gick sönder och fick tejpa ihop till spelningen dagen efter? Jag vet att det är en skittråkig fråga men jag är tacksam för svar!

Anonymous said...

så underbart jädrans bra!

Frida Nilsson said...

Fantastiskt!
Lever fortfarande på din underbara spelning i Linköping i mars! Wonderful!

Helena said...

Hej Annika!
Du är en fantastisk musiker och människa. Jag beundrar dig något oerhört. Du är så naturlig och sätter dig in i musiken som bara ett fåtal personer kan. Jag tycker verkligen att du är den bästa kvinnliga artisten här i Sverige.

Jag var på spelningen i Gävle, det kan ha vara den bästa spelningen jag någonsin varit på. Tårarna var nära att falla flera gånger eftersom du berör mig så mycket med din musik.

Vi ses på Grönan och i Helsingborg. Kanske Östersund med.
Kram på dig Annika. Du är bäst!

Anonymous said...

Detta är så pass bra att jag faktiskt betalat för låtarna!
Det största problemet idag är inte fildelningen, det är att musiken är för dålig att folk inte vill betala för den.

// Jocke

Anonymous said...

Tack för spelningen på Babel i Malmö! Den var underbar!

/Micke

Klara said...

Hej, jag vet inte om du minns det eller såg det men min kompis sa att det verkade som att du tittade, men jag stod längst fram i mitten på all ages-spelningen på Debaser och grät ögonen ur mig på Köttet är svagt. Ville bara säga tack för den låten, tack för skivan, tack för att du finns och gör musik. Vi ses på Grönan!

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se