Monday, August 4, 2008

TMHT

The Min Hemstad Tour 2008 (Skellefteå, Holmön, Östersund) är nu över. Sammanlagt har Min Hemstad Tour varit vår mest lyckade någonsin. I Östersund i fredags fick vi återigen hjälp av mina favoriter Martin Hanberg och Gotte Ringqvist och ännu mer hjälp av publiken som precis som vi gissat var en femplus-publik. Tack ska ni ha, ni är fantastiska.

Lovisa och jag hyllade Allan Edwall också, på Yrans Alla Spelar Allan-konsert. Sedan rivåkte vi upp till Gravmarkfestivalen och spelade 3 st låtar med vårt speciellt för Gravmark konstruerade, ovänliga projekt Ger du dig? Under Ger du digs? första låt gick mitt dragspel som vanligt sönder. Nu är det slut på dragspelandet för A Norlin. Med dragspelet är glaset alltid halvtomt, till och med ljudet av dragspel indikerar att det är helvete på gång.Ger du digs? ovänliga pressbild.

Även: igår lyssnade jag på ett radioprogram som kan vara det mest intressanta jag någonsin hört. Anna Swantesson och Jenny Damberg har gjort det. Ta mig till Känsla i P2

21 comments:

IDA said...

annika, det var så sjukt bra! och du är så sjukt bra på scenen. östersund var hur fint som helst. det var värt alla timmar på tåget och att sova ute i regnet. du är dock skyldig örebro en isarna, vi väntade spänt men den kom aldrig. jag hoppas att du spelar den i stockholm den 29 aug! fast du borde komma till örebro snart. föresten var du jätte fin i dina oväntade jeans, vi ses om några veckor :D

Netza said...

Hej Annika.

Jag tycker att ditt sommar-avsnitt var det bästa hittills. Inte bara för att det var från dig utan att det verkligen var genuint bra! :)

Antagligen för att jag känner igen mig så mycket i dina tankegångar.

Amanda said...

Tack Annika för ditt sommarprogram! Lyssnade på det idag eftersom jag inte var hemma i fredags, det förgyllde helt klart min annars regninga födelsedag! Jag kände igen mig i näst intill allt du sa, faktiskt. Att sätta sig längst bak för att inte bli uppmärksammad är lite av mitt singnum.
Att du kommer till Popaganda ger mig nytt hopp om att ändå lyckas se dig i år! Ser väldigt mycket fram emot nya albumet!

Jesper said...

Stod längst fram och imitten i badhusparken :) Ni är underbara!!

//Jesper

Lotta said...

Jag tror inte du såg det, men efter att vi pratat och tagit kort med dig vid Florence Valentin på Yran, så bröt jag ihop. Satte mig på en trottoarkant och hulkade fram stora lyckotårar. Så konstigt vilka känslor du framkallar. Typ alla samtidigt. Tack i alla fall, för att vi fick störa dig och för att du var så söt. Ses längst fram på Popaganda! (Ps, Du kan se bilden på länken ovan, Ds)

Lotta said...

Om du trycker på mitt namn alltså. :)

jowjow said...

du var jätte bra på yran tack tack tack <3

Mikael said...

Jag ser framemot 29/8. :-)

Calaesclaes said...

Kirsty MacColl...
Jag visste det!

Amanda said...

Vilken tid spelar ni på popaganda? så man vet hur tidigt man måste vara där.

Daniel Falkelind said...

Grymt bra spelning på Yran!! När kommer den nya Hello Saferide skivan mån tro? :)

WoW-besökare said...

Hamnade på trädgårn av en slump i torsdags och så dök du bara upp där helt plötsligt. Snacka om att jag blev glatt överraskad, det gjorde min dag

Alice said...

Annika, du var SÅ bra som sommarpratare! Jag blev jätteinspererad över ditt sätt att tänka, hur du pushar dig själv att våga! Tack för en intressant och givande lyssnarstund!

// ditt hängivna fan Alice

Sandra said...

kom och spela i norrköping då! :) och dra med dig markus krunegård också så blir det den ultimata konserten. Säkert!-skivan är helt underbar föresten.

Teresa said...

Bilder från yran, Alla Spelar Allan samt Säkert!s spelning finns på www.musicstage.se i galleriet.

Kika gärna in!

Anonymous said...

Blir det någon/några spelningar i höst? Var? När?

Pontus said...

"More modern short stories from...", mycket bra titel. Sitter bra ihop med den förra HS skivan också. Något att se fram emot. Lycka till

pablo said...

lyssnade just på ditt sommarprogram. jag hade en kväll helt ledig och tänkte att ja, då går jag väl in på sr.se och lyssnar igen. jag ögnade igenom alla namn det fanns att välja mellan, och när jag såg ditt var det självklart. sedan satt jag där och lyssnade, spelade spindelharpan och stickade. kände mig som en liten tant fast jag är bara 17 år.

det jag ville säga var iaf att jag älskade ditt sommarprogram, kände igen mig i så mycket (som att stampa med fötterna när man blir arg). och nu blixtrar det här så jag borde nog stänga av datorn, men iaf. tack.

Ida said...

Jag har lyssnat sönder Anna låten med hello saferide nu! jag dör av längtan efter albumet.

Ida said...

Jag har lyssnat sönder Anna låten med hello saferide nu! jag dör av längtan efter albumet.

anna said...

Du är så jävla bra, om du ändå bara kunde komma till Kristianstad.

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se