Friday, August 29, 2008

Det är mulet

Precis som det ska vara när Säkert! spelar, det kan inte gå fel! Idag kl 20, nya Popaganda. Bäst är vi i skymning, och enligt SMHI kommer solen gå ner: 19.57.

15 comments:

Anonymous said...

spelningen någonsin!

Anonymous said...

+ bästa

Anonymous said...

Tack för en underbar spelning ikväll. Ni är väldigt bra i solnedgång. En av de få spelningar som jag faktiskt gråtit öppet på.

Malin said...

En fantastisk spelning, tack så jättemycket! Sjöng med i varje låt och hade sjukt kul!

Mikael said...

Det gör inget att du tappar bort texten när du gör det med känsla. :-)

Danjel said...

Tack!

Anonymous said...

underbar spelning, sjöng med i varje låt!

ludvig said...

jag instämmer med danjel, fantastiskt bra spelning. du är så sjukt bra. sluta aldrig med vad du gör. och fortsätt gärna sjunga på svenska.

vision said...

det kan hända att jag lägger upp videos på dom gamla vanliga låtarna snart annika, så snart har du en vi kommer & dö samtidigt av högsta kvalité att posta på bloggen igen. flyttar till jönköping imorgon så det kan dröja innan jag får upp datorn & har tid att få upp dom bara. tack för allt, jag vill ha mer säkert!

Anonymous said...

tack för igår!
när du sa det där om att det var den sista spelningen på väldigt länga var det nog inget öga torrt. så mycket har ni betytt för svensk musikhistoria. jag kommer sakna er, men vi syns. genom hello saferide eller så :)

M said...

Det var hur fint som helst, precis som vanligt. Tack!

Amanda said...

Tack för i fredags, som väntat underbart bra. Förlåt att det inte blev några guldklockor de kommer när Säkert! vaknar till liv igen, så låt det inte vänta för länge!

Anonymous said...

SNÄLLA KOM TILL EMMABODA!

Anonymous said...

Hej Annika!
Jag kommer inte ihåg för hur länge sedan det var jag hörde den för första gången, men "För varje hjärtslag" som du har gjort tillsammans med Anna Järvinen är helt fantastisk, jag tycker att det är en av de bästa låtar som finns. Och för ungefär ett halvår sen fick jag för mig att försöka nå dig för att se om det fanns någon möjlighet att den skulle kunna ges ut på skiva.
Jag lyssnade på Hallå P3 då i somras och upptäckte att jag missade när du var med, men så kom jag på att jag kanske kunde maila Camilla som leder programmet och se om hon visste hur jag kunde få svar på min fråga.
Så lite senare på dagen fick jag svar och hon gav mig en mailaddress till någon på ditt skivbolag, och jag mailade honom men har inte fått något svar.
Så nu hoppas jag istället på att få ett svar genom den här bloggen.
Jag älskar din musik!

Tacksam för svar
Emma

emma.wennberg@hotmail.com

♥ Din E said...

Annika, är du månne Malins storasyster?

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se