Wednesday, June 11, 2008

Hur var din dag? Såhär var min.

Jag ska vara Sommarpratare. Det är naturligtvis en stor ära. Jag har prestationsångest nå in i helvete.

Idag var det presskonferens. Jag slapp ha krans. I stället fick vi sätta oss i ett tåg för barn som kördes in på scen. Under tiden sjöng vi "Sommar, sommar, sommar". Jag satt mittemot Göran Hägglund. Jag höll i Sissela Benn som en femåring håller i sin bästis. Sissela fick dock sitta på en liten grön kub på scen, jag fick sitta på marken.

Sedan fick jag hålla i en pinne med Peter LeMarcs ansikte på och sedan var det slut.

THE END

PS. I morgon Debaser Slussen, på fredag Hultsfred. Inte glömma

12 comments:

Clara said...

Sommarpratare är bland det finaste man kan vara! Jag skulle i och för sig vara helt dönervös innan, men det är ju ingefär som att göra ett handavtryck i Hollywood.
Jag kommer att sitta bänkad den 1 augusti! Vad ska du prata om? tips: dagen när ni åkte tåg upp på solliden, det var underhållande.

A in Stockholm Sjöstaden, Sthlm. said...

jag höll på att svimma när jag såg dig där på tv. och hörde ditt namn. ska bli intresant.

men är så sur för att jag inte får se dig i sommar. fan annika! hjälp

Linda said...

Jag blev glad när jag såg att du skulle sommarprata. Det kommer gå hur bra som helst! Ses på Trästock och Holmön i sommar!

Hanna said...

Jag har till och med gått in på sr's hemsida och beställt sms-påminnelse för hela två kronor för att garantera att jag inte missar denna händelse!

Kom på nu att jag är ute i värmlands djupa skogar när detta sker, utan mobil och utan radio.. Vad mycket bra jag kunde gjort för mina två kronor istället och sedan lyssnat när jag kommer istället, haha! :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anna said...

Åh! Vad glad jag blev när jag såg ditt namn bland sommarvärdarna! Men vad ledsen jag blev när jag såg datumet. Första augusti, det är dagen efter att jag lämnar landet. Så busigt det kan bli. Men programmet blir nog väldigt fint. Fin människa i fint programkoncept kan inte bli så mycket annat.

Erika m Viggo said...

Åh vad kul!! Hörde bara att alla "pratare" var färdiga, men inte vilka som skulle vara med =))) Det blir intressant! Antar att det stora äventyret i Arjeplog kommer med? Hahahaha..... Här går jag med en jättemage som matchar min jättepollenallergi iallafall... =(( Ha det bra, hälsa A!
Kram

M said...

Läste i DN i morse att de hade släppt sommarpratarna. När jag började kolla vilka som skulle börja tänkte jag "åh, jag skulle vilja höra Annika Norlin sommarprata!" Och tänk, när jag kom fram till augusti så liksom bara står det där! Jag tror det kan bli hur bra som helst

Moa said...

Kan inte du göra som Regina Lund och bara spela dina egna låtar i programmet. Det skulle göra mig väldigt glad.
Ta det lungt

daflinken said...

Nu blev det inget Hultfred för min del. Hur ska man nu kunna se dig utan att behöva åka 100 mil norrut? En sommar utan A Norlin är ingen riktig sommar!

josefin said...

jag har nog peppat sen i april på att du skulle bli sommarpratare! detta blir sommarens höjdpunkt, om man bortser från spelningen i fredags, tack för att ni gjorde min festival!

RuggigHund said...

Åå vad jag ser fram emot ditt program!

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se