Thursday, July 19, 2007

Westcoast.

Vi är på väg till västkusten, till Lysekil, sedan Trollhättan och Karlstad. Alla utom jag sover i bussen. Vi har en ny polare med oss den här helgen, Solen. Efter två helger där han har typ slackat, legat bakom ett moln och kollat på Grey's Anatomy, har hans bokningsbolag SMHI lovat att han dyker upp. Jag ser både positivt och negativt på detta. Det är bra att det inte kommer att regna på er som åker för att lyssna och bra att ni äntligen kan hångla vid ett träd och känna historiens vingslag när solen sakta sänker sig och Sirqus Alfon spelar i bakgrunden. Det är dåligt att det är så svårt att sjunga en låt som "Det kommer bara leda till nåt ont" till gassande sol.
Ses i kväll då finingar.17 comments:

Carolyna said...

åh jag saknar dig anko. kom hem.

Linnéa said...

Jaaaaaa!! Vi ses ikväll!

Lovisa said...

varför skriver du inget om hur det var i huskvarna ? :/
jag var där, och SÄKERT var helt klart bäst. vi ses senare i höst med , göteborg tror jag :)
TACK för musiken, den glädjer mig.

Annika (nä, inte Säkert-A!) said...

Jag var också i Huskvarna och det var alldeles juvligt! Regnet var bara mysigt!

Förresten borde du ta efter Salem och anlända i helikopter!!! Det var rätt rock n'roll! :)

Magnus said...

Ja det var inte utan att man själv hade velat hoppa upp på scen och ge dig en kram! :) Härligt framträdande i Hva!

Att kvällens höjdpunkt ändå blev MBs magiska "Dom vet ingenting om oss" kanske går att leva med?

Maja said...

Kan tyvärr inte komma och se dig ithn ikväll :'( det är sad, men såg dig på hultan och det är jag massagaldochlycklig över.. Hälsa Salem att han är så feting bäst så det inte liknar något ;)

Go Annika, du är unik, du är bäst ever <3

Marit Hellstrand said...

tack för en beauty spelning! jag har inte sett dig förut och inte lyssnat så mycket på skivan heller - men det var ju bara att gå raka vägen till skivförsäljningen sen.

du kan läsa lite om kvällen här om du känner för det: www.marithellstrand.blogspot.com

/Marit

Pär said...

Det här är så pinsamt så det är inte sant, men jag är så kär i dig ( eller ja, vi har ju aldrig träffats ) men dina texter, din röst (framförallt) och din blogg....så fantastiskt begåvad du är på att skriva !!! Den helt underbart ironiska undertonen i bloggen är så bra så det liknar augustiskymning, och de sköna ad lib-erna får en ju bara att smälta....När det gäller låt texterna så drömmer man sig tillbaka till sen vår och dryga 20 i Östersund med allt vad det innebär....(jag hade i alla fall bil ;-)

Det sägs ju att för att bli en bra lyriker måste man vara en misslyckad novellist..., men söte jesus..., give me that novel pronto por favor!!!

Ja ja....har man en blogg får man räkna med korkade inlägg ;-) Men för guds (eller helst min..) skull fortsätt göra det du gör så lovar jag att resa hem till Sverige för Way out west !!! Men tills dess så har du såklart filat till en fantastisk duett med MB eller hur ?

Karen said...

Åh, Annika, du var underbar i Lysekil! Jag älskar din musik. Det var så jävla fint. önskar att jag kunde se er spela snart igen.

Martina said...

Jag tycker INTE du ska göra som Salem och komma inflygande i helikopter! Fatta hur dåliga helikoptrar är för miljön! Och fruktansvärt kaxigt, hur stor tror han att han är?

Jag trodde faktiskt att han hade ett bättre omdöme.

Ännu en i raden med snopp som gör mig besviken alltså!

Filip said...

Annika, din spelning i Trollhättan igår var sjuk! Tack för kramen! :-)

Bilder finns på www.filipmijatovic.com

Chk Chk said...

Martina, Salem blev inflygen från Gotland där han spelat på Victorias födelsedag. Han tog alltså hellikopter för att inte svika sina fans. Tjysst tycker jag

sam said...

Han blev väl influgen från Öland? Jag håller med Martina, fast jag hoppas att hon snart slutar vara bitter mot män.

Martina said...

Jag visste inte att han kom direkt från vickans födelsedagskalas. fast om jag hade varit salem hade jag tackat nej till vickan och spelat för de "riktiga" fansen, och således skippat helikoptern!

Och jag är inte bitter mot killar, bara mot en hel del män eftersom de gör mig besviken mest hela tiden.

Sandra said...

Jag såg dig i trollhättan, Du regerade! :D

Anonymous said...

Ni var skitbra i husqvarna asså, kom egentligen inte dit för er, har lyssnat på skivan oså och tycker att den är bra, men sen stod jag där längst fram och diggade till dig, så ni blev en av mina favoriter, tack!

/Kajsa

linnea said...

Otroligt bra spelning i Lysekil!!
Galet bra, verligen! Men jag undrar bara varför ni aldrig spelar "Du Kanske Var På Holmön" (som är min favoritlåt) på era spelningar? Jag har sett er två gånger och ni har aldrig spelat den. :( Tack så jättemycket för konserten i Lysekil! Kram :)

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se