Tuesday, July 24, 2007

Mäh sluta mobbas!

Vår fina folkparksturné har målats upp i dåliga dagern! Det vore väl ok alright om det bara stämde. Det kommer tusen pers varje spelning till ganska små orter, rätt lyckat tycker jag och jag beundrar och älskar alla som kommit trots regnet som varit.
Tydligen är det fler som köper biljett till "Diggiloo". Jag vill också se "Diggiloo" för jag avgudar Linda Bengtzing. Linda jag kanske kommer till Umeå-spelningen.

11 comments:

Markus said...

Jag tyckte det va skitbra! Perfekt upplägg och underbar blandning av akter! Där du självklart stod i topp! :)

Linda said...

Kommer till Umeå-spelningen? När? Jag taggar!

olli said...

kommer till konstanz-spelningen? när? jag taggar!
ursäkt för min dålig svensk, men jag vara bara fem monader i sverige. jag har visat dig i popaganda och jag vara (?) jette roligt att visa dig i tyskland (söder tyskland att vara precis ... konstanz?)

Tomas said...

Semestersvennar i shorts och seglarskor vill ha bredast möjliga underhållning. Om Gessle inte kör "Sommartider" då är det för smalt och då blir det ett jävla liv bland picknickkorgarna.

Bengtzing får mig osökt att tänka på vilken "schlagerstjärna" det var som nobbade din låt. Inte hon väl?

Tess said...

åh, jag skulle kommit till spelningen i lysekil, jag har landställe jättenära havsbadet! men efter arvikafestivalen var alla pengar slut :( usch vad ledsen jag blev. vi fick sitta där på landet och tråka istället!

Tomas said...

Nä, nu... Inställt i Kristianstad också!?

Sofia said...

Men vi kommer till Hallsta på fredag!! Längtar som fan! Och de där kvällstidningarna är ju bara en parodi på tidningar så det är inget att bry sig om.

Daniel said...

Tyckte det var hemskt tråkigt höra konserten blev inställd i Kristianstad. Hade köpt biljett och hade sett fram emot Säkert! hela sommaren. Förhoppningsvis dyker det upp någon konsert längre fram, eller?

toby said...

Såg också fram emot Kristianstad. Vet många som skulle dit men som inte köpt förköp, förmodligen var det många som hade gjort samma sak :(

Kaisa Anja Helena said...

det är synd och skam att ingen bokat er norr om östersund.

Anonymous said...

synd att de ställde in konserten i kristianstad. vi var en del som skulle dit men väntade ju med att köpa biljett eftersom det inte direkt riskerar att ta slut på ett så stort område. ångrar jag nu! Många kanske tänkte som jag och så trodde de ingen skulle komma.......

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se