Saturday, July 7, 2007

Utomhus.

I Höganäs var det grönt och stort och i Nyköping fick vi spela på den allra vackraste scen jag någonsin sett, tror jag: vit och lite krum och detaljmålad. När vi bad om det buggade ni och när vi bad om det pogade ni.
Vi har kulörta lampor och i Nyköping; en tombola.
Det har regnat men vi har knappt märkt av det.

9 comments:

Sofie said...

Du var helt fantastisk i Nyköping, som alltid. Ska försöka se dig i Kristianstad också när jag ändå åker ner. Får plocka mer blommor tills dess. (:

Martina said...

så vackert skrivet Annika.

Anonymous said...

Hallstahammar blir ännu bättre tror jag.

Jane said...

Så bra igår, nog den bästa spelningen jag någonsin varit på! Jag skojar inte jag hade gåshud i 20 min i sträck.

Elin said...

Jag vann Parksommar-skivan, signerad av Moneybrother, Dig & Salem al Fakir. Den kom idag, och ett bättre pris kunde jag inte ha fått! Hoppas på att jag kan komma iväg och se dig i sommar.

Sluta aldrig göra musik, Annika Norlin!

Nathalie said...

Tack så JÄTTE mycket för den alldeles genom underbara konserten i nyköping. Jag har så mycket känslor till dina låtar, och att se dig framföra dom.. Ja det var något jag drömt om. Grät på första låten "det här är vad dom säger" för det var alldeles underbart fantastiskt, Jag var lyckligare än ett barn på julafton.

TACK!

Emma said...

Jag hade verkligen velat se parksommar i sommar. Känns som ett slag i ansiktet varje gång jag tänker på vad jag missar. Men är man dum, snål och tonåring så är man! Som tonåring kan man nte häller ta sig överallt. det suger. Du är bra. Hälsa Salem och Anders, de är också bra!

/Emma

Maja said...

Vill verkligen komma och se dig i trollhättan, men jag är överlycklig över att ha sett dig på hultsfred iallafall. Du är mäktigt bäst! /Kram Maja

Ann-Britt said...

Jättebra i Nyköping! Håller med SN om att du fick starta för att du var den som kunde få igång publiken!
Och när kommer Faller isär på platta? Suverän avslutning!

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se