Friday, June 8, 2007

Lite mer än en vecka kvar.

Till Säkert!-premiären på Hultsfredsfestivalen. Lördag, 17.45. Pampas. Jag tror att det kommer bli FANTASTISKT. Några av våra häftiga features då:
* Nya låtar
* Nya kläder
* Hemliga gäster

Igår repade vi som att det varit på riktigt. Jag började grina lite under "Allt som är ditt" och tappade rösten lite under "Det här är vad dom säger" så det är nog ungefär precis vad som kommer ske. 4 personer, varav 2 barn, kom och kollade i replokalen. Vi blev genast nervösa. Det bådar gott inför Pampas. 4 personer idag. 4000 om en vecka.

15 comments:

Husmodern said...

Det kommer att gå så bra! jag gråter alltid lite när jag hör den, så det gör inget om du också gör det. Du är i gott sällskap. Vi är flera som kommer att stå där och heja på dig!

Anonymous said...

Det kommer att gå superbra. Såg dig nyss här i Umeå på din "hemliga" spelning och kan bara säga att allt var toppen. Din cover på 2006 är en ny favorit. Ha en riktigt bra sommar och tack för ikväll.

Adam said...

Jag önskar er lycka till!

Anonymous said...

Din spelning här i Ume var helt super!! "Premiären" kommer att gå jättebra! Tack för en underbar kväll på Scarinska!

Anonymous said...

tack för igår! du var helt outstanding!

Frida said...

tack för gårdagen. du (och de andra) var helt fantastiska! lyckan man kände efter spelningen var enorm och håller i sig fortfarande. ett extra tack för att du tog dig hit upp så vi stackars västerbottningar fick se dig också. var helt klart värt en resa på 26 mil tur och retur för att se er spela. lycka till i sommar!

Kim Gunnarsson said...

Vi syns på Hultsfred!

Jonas said...

Spelningen på Scharinska var kalasbra! Mer Säkert! åt alla. Överallt! Alltid!

TACK!

Anonymous said...

Fantastisk spelning igår! Hoppas du kommer tillbaks!

Jonatan said...

Igår, då bestämde jag mig! Om genrepet var så här bra trots lite ljudproblem då måste det helt enkelt bli en fantastisk spelning på Hultsfred.
Nu är det bestämt, jag kommer! Hm, hoppas bara det finns billjett kvar..

Tomas said...

Fatta lyckan när jag och en kompis cyklade förbi Scharinska igår på jakt efter nånstans att spendera kvällen, och insåg att du spelade där just då! Grymt bra spelning. Lycka till på Hultsfred, synd att jag inte är där.

PERNILLA said...

jag kommer heja på dig och det är jag inte ensam om!! :D

Martina said...

Lycka till på sommarens premiärspelning!

Eftersom jag är vuxen nu så jobbar jag istället för att åka på festival, men vi ses förhoppningsvis på Skansen i augusti. Eller "på nån spårvagn nånstans..."

Kram martina

Anonymous said...

Hej Annika, I was wondering if you have any plans to play in Germany? Love your music, would be amazing to see & hear you live...

mean people suck said...

Det blev FANTSTISKT!

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se