Friday, June 15, 2007

Alla utom jag.

Jag ville bara meddela att alla utom jag redan är på Hultsfredsfestivalen. Henrik, Daniel, Lovisa, Jakob och Mats till exempel. Lemonheads, till exempel. Där går de runt allihopa och är lyckliga. Evan Dando kanske sätter sig ned och spelar "Confetti" på en stubbe vid Hulingen och Mats kanske kompar honom på munspel. Ozzy och Lovisa kanske börjar slåss. Man vet aldrig. Jag sitter hemma och väntar på att åka dit i morgon. Om ni ser Säkert!-bandet rumla runt i natt så säg till dem att ta det lugnt. I morgon smäller det nämligen.

14 comments:

Oxy said...

Tack så otroligt mycket för igår på Cafe 44!
Vi hade det så bra med dig och ditt band igår och du lyfte och värmde oss med dina fantastiska texter, din sång, bandet och dina danser!
BF:gänget som hade en underbar kväll [lovebunnie]

Le Propp said...

Jag vill också till hultsfred och se din konsert där, det lär ju bli dne bästa på hela festivalen nästan.
Fast penagrna räckte bara till way out west i år så jag får hålla mej till dess.

Amanda said...

jag vill så gärna se er! men alla tillfällen verkar komma exakt när jag absolut inte kan:( förresten är det den 14 eler 20:e juli som ni spelar i huskvarna? snälla säg att det är den 14:e så att jag kan(a) Lycka till på spelningen imorgon! ni kommer vara grymma!

Alma said...

Stort tack för torsdagens spelning/genrep på Café 44. Glatt och sorgset och alldeles, alldeles underbart! Lycka till på Hultsfred! [lovebunnier]

Martina said...

jag hörde flera låtar från hultsfredskonserten i min mobil. Min käre bror var på konserten (som tydligen var smått fantastisk) och ringde till mig. För jag var på 50årsfest.

Sam said...

Jag är lite sur för att biljetterna till Parksommar inte gick att köpa på ticnet.se om man inte var SEB/Nordea/Swedbank-kund. Er konsertarrangör var tydligen rädd för bedrägeri. Lite diskriminerande tyckte jag det var. Om man ringde gick det bra, till slut. Så nu sitter jag här med en biljett till premiären. Kul ska det bli.

Incka said...

Vilken underbar kväll!! Tack så jättemycket för spelningen på Hultsfred! Den innehöll flera låtar då håret reste sig på hela kroppen..! Tack igen!!!

björn said...

Jag hade gärnat sett spelningen på hultsfred. Dock missade jag den. Hoppas att få se dig i Gamleby Folketspark under sommarturnén. Tack för underbar musik och underbara texter. Tack.

Joel Holmqvist said...

TACK TACK TACK TACK!

Var och arbetade på Hultsfred och hade faktiskt inte hört er förut, gick dit på ett tips...

Vilken Fantastisk spelning! SÅ JÄKLA BRA! Hela jag blev glad, varm, LYCKLIG och ryste när jag hörde dig sjunga dina suveräna texter!
Du och din musik kändes så otroligt Ärlig, det som kunde blivit "sliskigt" blev istället rent, koncentrerat och direkt...
Din spelning var Hultsfredsfestivalens vackraste upplevelse!

Hoppas att få höra mycket mer av dig och dina Underbara texter i framtiden!

Hälsningar från ett nyfunnet fan som precis beställt skivan :)

Maja said...

1000 tack! Såg dig på hultsfred, det var magiskt, stog längst fram och väntade i 45 min för att få bästa platsen, för du är min hjälte! Jag grät när ni sjöng Det kommer bara leda till något ont... Det var det vackraste! Ska se till att se dig när du kommer till Trollhättan med Salem och Moneybrother också..! Du är bäst! / Maja

Peder said...

Hej. Ville bara säga att Säkert!-spelningen var en av få absoluta höjdpunkterna på en sjukt dålig festival. Det var du, Marit och Anna som gjorde det värt att vara där. Svenska tjejer kan.

andreas said...

Underbar spelning på Hultsfred 2007. Bästa spelningen på hela festivalen, lätt =)

logisktlotta said...

Underbart Annika! Håller helt med föregående talare. Hultsfreds höjpunkt. Och vilken passion på scen! Ja, alltså shit, jag är fortfarande lite tagen tror jag. Helt magiskt var det. Skitbra!

Anna said...

Tack för att du lyste upp ett annars tråkigt, sunkigt och dåligt hultsfred. Hade inte du varit där hade min vistelse varit helt i onödan, men efter din konsert var allt värt det, för att vara med om ögonblicket när ni spelade "det kommer bara leda till nåt ont" Tack Annika, för att du säger det som finns i mitt hjärta när jag själv inte kan!

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se