Tuesday, May 1, 2007

Fan vad värdelös du är.*

Ungefär när jag startade n'hena bloggen skaffade jag mig ett nytt gmail-konto. sakert@gmail.com. Sedan glömde jag bort mitt nya gmail-konto, sakert@gmail.com. Tills nu.

Vet ni hur det är att öppna en mailbox och hitta fem månaders olästa mail, bada i pepp, folk som berättar sina hemligheter för en och andra som skickar texter och foton? Jag önskar alla att få vara med om det. Förlåt alla som undrat varför jag sjunger Stetoskop i stället för Mikroskop och inte fått veta varför. Förlåt folk som velat boka och inte fått ens tack för frågan. Förlåt Peter Karlsson som skickade det enda sura mailet för att du inte fick ett omedelbart svar. Förlåt ni som berättat saker ni varit med om som påminner om Allt som är ditt och som gjorde att jag började grina.

Det är helt sjukt att ni är så sweeta att ni mailar bara för att peppa och göra oss glada. Jag blev så stressad av människans tydliga inneboende godhet att jag var tvungen att gå in på Unicef och hetsskänka 300 kr.

* Peters innehållsrika brev. Vad gäller ajourhållandet av e-postlådor är jag nödgad att hålla med.

ps. Bokningar sker fortfarande bara genom Luger

18 comments:

chinaeyes said...

"Jag blev så stressad av människans tydliga inneboende godhet att jag var tvungen att gå in på Unicef och hetsskänka 300 kr.". BRAVO! we make a difference :)

Angelica said...

Säkert: Är du säker på att du behöver vara stressad?

Angelica said...

Förlåt! Jag tyckte att det du sa om människans inneboende godhet var så bra, att jag var tvungen att reagera på det. Shit. Men jag menade inte att låta elak. Absolut inte. Förlåt mig om mina ord inte kan nå fram...

Martin-san said...

Hallå så!

Var bara tvungen att säga att sedan jag fick din senaste skiva i födelesedagspresent har den gått på repeat. Me loves!^^ Man kan bli kär i låtar, promise!

Annorlunda texter som älskas. Mer!^^

/M

hugo der knabe said...

poesi och teckningar till http://poesiochteckningar.blogspot.com/tack sa mycket

lovisa Lindblom said...

Hej

Måste bara gratulera till en jättebra skiva. Jag ser fram emot att lyssna på Hultsfred i sommar.

Och du, låten "Allt som är ditt" är så himla gripande och stark. Skulle verkligen vara slagkraftig i ett demonstrationståg där vi visar avsky mot våldtäkt och samhällets domar.


Lycka till med allt!!

Kram Lovisa

anna said...

Åh jag har undrat varför det är just stetoskop i texten. Är det för att det låter bättre än mikroskop, eller finns det någon annan förklaring?

Sofia said...

Å underbara Annika va fin du va på Stina igår. Du ger mej rysningar, vi ses i folkparken!!

Ida said...

"Jag blev så stressad av människans tydliga inneboende godhet att jag var tvungen att gå in på Unicef och hetsskänka 300 kr." Vilken schysst reaktion! Haha. Den gjorde min dag. Säkert någon annans också, med tanke på vad pengarna går till.

blirger said...

ang. stetoskop: Jag har alltid tänkt att när man synar genom ett stetoskop så lyssnar man hur det låter och är där inne. Hur det känns med andra ord.

Vad man då kan fundera över är "när det kommer så nära", fast det blir ju liksom rätt nära genom ett stetoskop, jättenära.

Och syna kan ju låta som att man måste se det, men syna betyder ju snarare undersöka, vilket borde kunna göras med hörseln.

Förlåt för att jag förstör låten.

Anonymous said...

ANNIKA. jag tycker att du är så sjukt tuff.
jag funderade på en grej, hur mycket kommer du ihåg av folk på konserterna egentligen?
domdär störiga tjejerna som sjöng med så högt att du knappt hördes när Hello Saferide spelade i en liten lada i Oskarshamn, minns du dom?
förlåt för att vi tycker om er så mycket!
& du var grym på Stinas, fast dom verkade inte riktigt fatta dig. typ Ebba Von Sydow liksom.

kärlek.

Idauh said...

Från att först bli fullkomligt träffad av "The Quiz" så blir du bara bättre och bättre och bättre... jag köpte "Säkert!" så fort den släpptes och den är helt underbart fantastisk, jag har redan köpt 3 ex till och gett bort som presenter. Det känns verkligen som att Sverige behöver någon som du - en äkta jamtlandstaus dessutom, mitt jamska hjärta värker av stolthet (trots att även jag sen länge flytt det vackra länet och troligen aldrig kommer att flytta tillbaka). Ska bli superkul att äntligen få se dig live i Göteborg på WayOutWest! Kram från ett litet fan :D

Lotta said...

Du kommer gå till historien, Annika, jag lovar. Din musik är bara genialisk.

nicke said...

nu har du blivit pitchforkad: http://www.pitchforkmedia.com/article/record_review/42664-skert
och ja, du kommer lätt gå till historien.

Anna said...

http://i184.photobucket.com/albums/x51/AlexSc/stureplansvldtkt.jpg

Anonymous said...

http://i184.photobucket.com/albums/x51/AlexSc/stureplansvldtkt.jpg

Mia said...

Vad kul att att många har frågat om stetoskop/mikroskop, jag tänker på det varje gång jag hör låten.

Skivan din är förresten underbar!

Asha said...

Men det är ju klart att det är som Bliger säger, med ett stetoskop kollar man hur hjärtat mår. Eller?

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se