Monday, May 21, 2007

Ursäkta, jag glömde.

Två spelningar. De som är utanför folkparksturnén. Nämligen:

14 juni - Kafé 44, Stockholm
16 juni - Hultsfredsfestivalen, Hultsfred

Ingen beklagar mer än jag att Parksommar inte tar sig längre norrut än Östersund. Tyvärr är det helt enkelt så att inga folkparker norröver har bokat oss.

Jag kan dock avslöja så mycket som* att det kommer att göras en hemlig norrländsk spelning någon dag i början av juni. Typ genrep. Var säger jag inte. Men har du tur så är du där när det händer.


* Jag har alltid velat börja en mening med "Jag kan dock avslöja så mycket som"

PS. Just ja, vi har en ny bandmedlem också: Jakob Nyström, också känd från Isolation Years. Jag kan avslöja så mycket som att det känns bisarrt att det är jag som står och vrålar i leadmiken när Jakob och Lovisa lägger stämmor i bakgrunden.

16 comments:

Angelica said...

Underbart! Jag ska se dig i Gamleby, hoppas på en häftig upplevelse. Med de texter du levererar kan jag inte föreställa mig något annat! Keep it up!

Linnea said...

Snälla snälla pretty please säg att genrepet är i Umeå!? Jag skulle bli minst sagt belåten om så vore fallet. Nu ska jag och mina kära vänner ner till ö-sund och se dej på yran men det skulle ju ändå vara trevligt med en Umeå-spelning!

44an said...

44an for the win!

Carolyna said...

Annika. Jag sitter på Hulingen och skriver det här. Det känns liksom gjort på något sätt. Nästa gång är det festival och då ses vi igen. Hejhopp!

Tess said...

woho, PARTY, syns på 44:an : D

Kajsa said...

Ja då ses vi på Kafé 44. Can't wait. Jag lär väl gråta så mkt att jag dränker hela stället -det är ju inte så stort.

Johana said...

Annika Annika jag har lite frågor. Är du så ledsen som det verkar? Du verkar glad i intervjuer. Du borde vakna lycklig av att veta att du är Sveriges mest begåvade människa. Jag blir bara kär i killar men skulle nog kunna bli kär i dig. Vem är din lyckliga kille, eller tjej? Hur kan du se in i mitt huvud som du verkar ha gjort och sen gjort en skiva efter det? Och hur kan din blog också vara så rolig? Ååå svara!

Dennis said...

"Jag kan dock avslöja så mycket som" ... låter som en bra titel för en ny låt :)

PS. Några planer att spela i Tyskland nån gång? DS.

annika said...

Du råkar inte ska spela i Skellefteå på pinkerton ikväll?

Skrubbaluttan said...

Vad kostar det att gå in på kafe 44?

Frida said...

Snälla kan man inte få veta var i Norrland det är så man kan ta sig till dig så att säga? Nu är det ju snart inte början på juni längre...

Jonas said...

På lördag! Scharinska! Jippie!!!
http://www.scharinska.se/static/sv/34/
Biljett:
http://www.burmans.com/

Josefin said...

Ska verkligen försöka komma till Kafe 44!

Skrubbaluttan said...

Vill bara vara så där "fan-ig" och säga: Fy faaaan vad ni var bra på Kafé 44 nyss. Varmt som faan i lokalen, packat med folk. Måste ha vart sjukt kul att stå på den scenen då. Annat blir det när jag får vråla lite med bandet på sunkhak på lördag. Men nån gång kanske man oxå tar sig till Hultsfred =)

Bottom line; fantatsisk spelning!

Alexander said...

Tjena! Fan, visste ju att du skulle lira på 44:an men var det redan igår! Typiskt! Aja, får väl hålla mig tills folkparksturnén då. Kram! :)

Sandra said...

Skulla du spela i trollhättan i sommar? Jag såg någonting om det, men har sedan inte sett någonting mer. Vore drygt att missa dig när man så länge velat se dig Live!

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se