Saturday, January 29, 2011

OjHurrni, jag är ledsen för det förra inlägget. Det är förvisso sant att jag tänker mycket på er som kommer när vi spelar, men jag glömmer ibland bort att förtydliga skämtsamheten. Det är så svårt att vara en person som inte kan smileys.

Sedan är ni så fina och skriver så gulliga kommentarer och då kommer jag på att jag kanske ska förtydliga att vi allihop är väldigt sugna på att slå vägen i vår, mycket glada över att ni kommer, och att om ni pröjsar halva er månadsinkomst är det bara ett bränsle för att vi inte ska lalla bort vår viktiga 1,5 timme med er, med er!

Jag måste nog lära mig att bli tydligare. Dock brukar detta bli humor i sig. Jag minns några gånger när jag själv anser att jag har sagt något vitsigt i en intervju och inte varit nog tydlig, jag borde här ha hållt upp en smiley, tex :-Z som är helt oförklarlig. Sedan har de snälla reportrarna citerat mig, fast med lite beskrivande bonus, som:

"Jag har ett omfång på en halv oktav", säger Annika. Hon är blek och stryker omsorgsfullt bort en slinga hår ur pannan.
"Allt jag gör är att sitta hemma om dagarna och kolla på TCM", säger Annika. Hon ser så skör ut där hon sitter i sin för stora tröja.
"Vissa dagar vill jag ha barn, andra vill jag hellre ha en macka", säger Annika och tar en klunk te. Hon hostar lite.

Friday, January 28, 2011

Nyheter inom turnévärlden.

1. Vår spelning på Demedis i Sthlm är slutsåld, och vi la till en extra, den 28 mars alltså. Alla åldrar får komma in denna gång.
2. Vi kommer till Peace & Love-festivalen i sommar.

Jag spenderar mycket tid med att tänka på vilka ni är, ni som är så många att spelningarna säljer slut. Jag tänker på alla pengar ni betalar för att komma och höra oss på lajven. Ibland ser ni rika ut i publiken, och då slappnar jag av. "Den här personen har inte lagt halva sin inkomst på att komma hit, " tänker jag. Jag såg en Louis Vuitton-väska en gång och då blev jag så avslappnad att jag dreglade.

Jag undrar över hur ni fattar beslutet att gå och se oss. Hon där kanske är här på en första träff med någon hon träffat på Internet, tänker jag, och då anstränger jag mig för att låta romantisk för att inte förstöra stämningen. Den där killen ser ut att vara här med sin morsa, tänker jag, och då vill jag så gärna vara det enda populärkulturella som binder samman mor och son och får dem att hitta en gemensam ståndpunkt. Ibland ser jag folk i skinnjacka med korsade armar och då blir jag livrädd, för det brukar vara personer som vill att vi ska låta som något som redan har hänt.

Först tänker jag allt det här, och sedan tänker jag att Rolling Stones nog aldrig tänker såhär, och sedan undrar jag om det är därför de har tagit så mycket kokain, för att slippa tänka såhär.

Monday, January 24, 2011

Spring igenVi var på P3 Guld-gala i helgen, det var mycket roligt. Två frågor har dykt upp kring detta:

1) Vad heter låten och var kan jag hitta den? Jo, den heter Influensa, finns på Facit och om man fortfarande pratar om singlar så är det nästa sådana.

2) Var kan jag hitta en likadan röd fin cape? Jo, det kan du inte, om du inte är kompis med genialiska Carla Larsson som har sytt den.


Sunday, January 9, 2011

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se