Saturday, January 29, 2011

OjHurrni, jag är ledsen för det förra inlägget. Det är förvisso sant att jag tänker mycket på er som kommer när vi spelar, men jag glömmer ibland bort att förtydliga skämtsamheten. Det är så svårt att vara en person som inte kan smileys.

Sedan är ni så fina och skriver så gulliga kommentarer och då kommer jag på att jag kanske ska förtydliga att vi allihop är väldigt sugna på att slå vägen i vår, mycket glada över att ni kommer, och att om ni pröjsar halva er månadsinkomst är det bara ett bränsle för att vi inte ska lalla bort vår viktiga 1,5 timme med er, med er!

Jag måste nog lära mig att bli tydligare. Dock brukar detta bli humor i sig. Jag minns några gånger när jag själv anser att jag har sagt något vitsigt i en intervju och inte varit nog tydlig, jag borde här ha hållt upp en smiley, tex :-Z som är helt oförklarlig. Sedan har de snälla reportrarna citerat mig, fast med lite beskrivande bonus, som:

"Jag har ett omfång på en halv oktav", säger Annika. Hon är blek och stryker omsorgsfullt bort en slinga hår ur pannan.
"Allt jag gör är att sitta hemma om dagarna och kolla på TCM", säger Annika. Hon ser så skör ut där hon sitter i sin för stora tröja.
"Vissa dagar vill jag ha barn, andra vill jag hellre ha en macka", säger Annika och tar en klunk te. Hon hostar lite.

22 comments:

Charlie said...

Jag anser mig förstå din humor Annika! Jag kommenterade det igår här -> http://sakert.blogspot.com/2010/12/hur-mycket.html

Jag tycker du är störtskön. Men det kanske är en bra idé att bli lite mer tydlig så att du inte blir missförstådd. Så länge du är dig själv bara! Försök att finna någon slags balans i det hela så ska det nog gå bra. Men för allt i världen, bli inte en tråkmåns!

Nu hade jag skrivit något roligt om jag hade hade kommit på något men jag lider av akut paltkoma för stunden och då får jag gröt i huvudet. Hoppas du förstår. Hejsvejs!

pocki said...
This comment has been removed by the author.
pocki said...

Är inte :-Z typ 'jag har en apelsinklyfta i munnen'?

(Och jag tyckte inlägget var väldigt roligt)

coconut said...

And I am using the google translator to read these posts from Spain!!!

Anyway, great record, Annika!!!

Lovisa said...
This comment has been removed by the author.
Lovisa said...

Vart är du?

Nu har jag tatt mig ända från Dalarna till Ume och insett att det inte finns så stor chans att se ett livegig! Inte ens har ja hört honungs-låten eller nån annan låt genom att råka gå förbi er replokal, det hade vart festligt. Inte har jag heller råkat hamnat i något tjusigt vardagsrum på efterfest eller dylikt, där du drar av dina låtar. Synd.. Men eftersom jag har Facit-sångerna i huvudet när jag vandrar haga runt så känns det ändå okej. . Du är viktig, och bra. Det var väl mest det jag ville ha sagt.

Hannah said...

Åh haha, hur dom citerat dig!
Den sista haha.

Jag är så övertrött så jag blir sådär töntigt fnissig.

Men du är hemskt fin och bra
och behövs verkligen för du sätter ord på det vi känner!

Linda said...

Jag gillar smileyfritt.

S. said...

Haha, du ÄR rolig. Kommentaren om barn och macka var fantastisk. :)

Pippo said...

ROTFLOL

Charlie said...

@Pippo Det där är typ en av de knasigaste förkortningarna någonsin. Men jag håller med du! *Rolling on the floor laughing out loud*.

Det känns som om det finns ett slags behov att förkorta allt som går nu förtin. Det börjar banne mig likna den svenska militären där man har en nästintill sjuklig vana att förkorta allt, och då menar jag ALLT! xD

Johan said...

Haha, sitter här och garvar för mig själv och läser ditt inlägg... du är rolig du : ) Och charmig. Kommer stå längst fram på P&L i sommar och skrika och vifta.

Rebecka said...

Tycker att det sista citatet är helt fantastiskt!

Charlie said...

"Vissa dagar vill jag ha barn, andra vill jag hellre ha en macka"

Där satt den!! Hihihi.

Du besitter en fantastisk förmåga att finna det stora i det lilla, sätta ord och formulera dig som ingen annan och dessutom få in humor i allvaret. Jävligt ballt!

Fan Annika, vi borde bli kompisar. Jag tror vi sku kunna passa bra ihop. Annars får du gärna köra mer mellansnack på konserterna för det är typ lika awesome som låtarna. :)

Anonymous said...

Jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill MEGA mycket ha "faller isär" på min ipod! Varför kan jag inte hitta den någonstans? Finns den på något b-spår på någon skiva? Varför finns den inte på spotify? TACK för att du är så himla bra!

Charlie said...

@Anonymous: Varsågod, nu finns den på Spotify. Kirrade det nu. Lyssna och njut. Jag lade till några andra låtar också som inte heller fanns på Spotify. Jag är nörd och stolt!

http://open.spotify.com/user/camillakvist/playlist/6K8JMdwqiilp1VWlKeblZK

Ps. Annika, hoppas att det är lugnt att jag lägger upp låtarna på Spotify, men det är bra skit vettu. Det vore synd att inte göra det tänkte jag. :) Ds.

pocki said...

@Charlie Förlåt att jag kissar på din parad här, men Spotify funkar inte så.
Lägger du till låtar själv är det bara du som kan lyssna på dem.

Charlie said...

@Pocki: Haha! Gaaah fan jag kan inte riktigt det här med Spotify och skit... Men hur gör man då om man vill få över låtar från hårdisken till Spotify så att alla kan lyssna?

Shit fan epic fail från min sida, men det bjuder jag på! Hoppas att det löser sig på något sätt i alla fall... Hej kom och hjälp mig? :P

pocki said...

@Charlie - det går tyvärr inte alls, Spotify, eller rättare sagt skivbolagen, styr vad som finns.
Nu sitter jag på telefön så jag kan inte kolla, men finns den fortfarande på myspace?
Det verkar som att Myspace gjort sånt som var nedladdningsbart onedladdningsbart på allas sidor.
Hur som helst.
Fysiska singlar med b-sidor var bättre. Gav ju anledning att släppa slask och julsånger.

Charlie said...

@pocki: Men vad är detta?!! Helt otroligt! Razzia är ju ett skivbolag? Fast just det.. Dom här är ju "outgivna" låtar. Grrr. Nu blev jag lite arg på denna jävla bestämmande värld..

Jag ska se vad som går att göra åt saken, inte tänker jag ge upp så lätt.

Jag håller med du, tycker också bättre om B-sidor och singlar. Förbannade cybervärld, den tog våra fysiska plattor ifrån oss..

Jo precis, "Faller isär" gick att ladda hem från myspace förr, som tur var så hann jag göra det. Eller vänta jag kanske fixade den från youtube med downloader? Annars kan du göra det, funkar hur bra som helst. Glöm inte att konvertera den till mp3-format bara och att skänka en slant till stadsmissionen. Det brukar jag göra för varje "otyg" jag gör i cyberspace. :)

Marie said...

hahaha! de var ju sjukt roligt, vilka skönt filosofiska reportrar! Ironi har en förmåga att inte märkas i skriven text... men jag säger till om jag slutar förstå dig och börjar tycka att du är en weird typ Annika :P

Erika said...

underbart! humor!

fortsätt så.

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se