Wednesday, May 11, 2011

Favorit i repris!

Ett av mina bättre stunder i lifvet var när vi spelade på Way Out West 2007. Nu skall detta goda återigen ske, 11-13 augusti. Hoppas vi ses där. Andra som kommer, Kanye och dom, hittaru här.

17 comments:

Lisa S said...

Detta fantastiska fick jag reda på av min fysiklärare igår, och sedan kallade han dig för sin "favourite gal", jag håller med.
Ser fram emot din augustispelning, jag kommer dit.

Sara said...

Det ser jag väldigt mycket fram emot! :)

Charlie said...

Gärna en favorit i repris från Popaganda -08 också!

Jag skulle kunna springa till månen och tillbaka för att få Säkert! till årets Popagandafestival och jag har inte ens bra kondis liksom.

Gabbe said...

Jag har aldrig hakat på några festivalresor men det känns som att det är god tid nu :D

Gabbe said...

We like a lot! :)

Anna said...

Jag håller med Charlie!

Lina said...

Yesyesyesyesyesyes, fatta vad glad jag är som ännu inte kunnat se en konsert med nya skivan för att jag bor i utlanne'! PEPPEN!

Anonymous said...

Men satan i gatan vad du var bra på norska P2 idag.
Att du inte kan spela gitarr är ju bara ljug.

Charlie said...
This comment has been removed by the author.
Charlie said...

En hyllning till alla nördar och A Norlin.

Vissa älskar sport, bänkar sig troget framför tv:n med dricka, snacks och kompisar. Eller kanske de går och ser matchen live. De tar på sig något som bringar tur, t.ex. strumpor, keps, tröja kalsonger eller dylikt. De skriker och hejar på sitt favoritlag.

Det finns dom som älskar djur. De har en hund eller katt eller kanske en fågel. De älskar sitt djur obeskrivligt mycket. De går på utställningar, är med i klubbar, tävlar och kanske läser tidningar som har med sitt husdjur att göra.

En del gillar racerbilar . De samlar på racerbilar i miniatyr, kollar på tävlingar på tv och live. Kanske gillar dom Michael Schumacher, de ser upp till honom och vill bli som han. De har affischer med racerbilar på väggarna och de drömmer om att en dag få tävla i formel 1 själva.

Jag älskar Annika Norlins musik. Jag går på alla konserter jag kan, köper varje skiva. Lyssnar på musiken varje dag, lär mig texterna. Köper bandtröjor, läser hennes blogg och hänger med i det som händer.

Hennes musik betyder så oerhört mycket för mig, det är en av sakerna som gör mitt liv meningsfullt. Jag får vara en del av ett sammanhang och en gemenskap där jag känner att jag faktiskt ÄR någon. Mitt hjärta slår för musiken, för mig är det som att äntligen komma hem till något som jag har saknat så länge.

Jag är en nörd och många andra är det också. Det är inte särskilt märkvärdigt men det ger mitt liv en mening. Antagligen ditt också.

Amanda said...

En av mina bättre stunder i livet var också spelningen på wow '07. den var magisk. lite lätt bitter över att jag inte kan återuppleva det i år dock.

Anonymous said...

vet inte om du sett reklamen på tävä för ett program som heter Kvällen är din, folk som får sina drömmar uppfyllda för en kväll.

mina tankar styrdes direkt till dig, "om jag fick en sådan kväll, då skulle den delas med annika norlin, kanske på ett litet fik i norrland..."

men det är bara ner i gruvan igen.

anna said...

Jag tänkte bara säga tack till Säkert. I höstas blev jag tillsammans med den underbaraste människan som finns på denna jord, som jag hade gått runt och varit löjligt nerkärad i så länge. Elva dagar senare släpptes Facit och Honung gick rakt in i hjärtat. Den fjärde mars, på vår halvårsdag, såg vi dig och ditt band spela i Norrköping. Ni började med Det här är vad dom säger och sedan Honung och jag blev så lycklig att det kändes som att min bröstkorg skulle explodera. Den kvällen är något av det mest magiska jag någonsin varit med om. Tack för att ni har funnits med i flera av de allra finaste stunderna i mitt liv.

Anonymous said...

Det sitter en spam-länk längst ner på hellosaferide.com, brevid länken till blixten.

johan andrén said...

way out west 07 är ett utav mina sämsta festivalminnen. eller åtminstone det galnaste, plankade in bara för att få se dig. din spelning var fantastisk, jag var knasfull sen spela the ark & jag bojkotta, helt plötsligt var jag längst ut på hissingen ingen aning om hur jag kom dit. gick ända till avenyn eftersom jag hade stoppat plånboken i kalsongerna & sedan fått för mig att jag tappat den så jag spärra den. det är första utav två gånger jag spärrat mitt kort på way out west, låt oss se om det blir en tredje gång i sommar. för övrigt så är dom bästa spelningarna du gjort som jag vart på nefertiti.

Amanda said...

Nu har jag bokat biljetter till "Tack för musiken" när du ska dit, så himla fint!

n said...

Dina spelningar är alltid helt fantastiska.
Hoppas du fick en lapp av Ludwig i fredags på grönan, den var från mig med vänner.

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se