Friday, December 17, 2010

Tänd ett ljus, köp en låt!En gång i livet, ska jag säga, är det tid för var upphovsman att tillverka ett beställningsjobb. För mig har den tidpunkten kommit nu.
Musikhjälpen samlar in pengar för att motverka trafficking. Av denna orsak auktionerar jag ut en ännu oskriven låt här. (hör min morgontrötta suputstämma väsa om saken här)

Den som bjuder mest får själv välja vem låten ska tillägnas/handla om, och gärna bifoga lite detaljer som kan göra låten så personlig som möjligt. Den spelas in enkelt i Second Home-studion, och levereras sedan i din mailbox tryggt innan jul. Den kommer att skrivas och spelas in väldigt snabbt, men jag lovar att lägga ner själ och hjärta i saken.

Exempel på vem som kan vilja ha denna julklapp är:

Mamma eller pappa, syrran eller brorsan, farmor, bästa kompisen, en person man vill fria till, någon man har spanat in, arbetskompisarna på Teknikmagasinet Skövde

Ni fattar. Bjud nu.

8 comments:

Tekla said...

Det här är ju nästan för fint för att vara sant.

Charlie/Randiga mössan said...

Faktiskt, jag håller med dej Tekla. Om jag skulle få en låt skriven till mig av självaste Annika, ja då skulle jag få krupp!
Jag hoppas att den som får den blir glad. Själv ska jag isolera mig från tjackpundare och alkholister till familj i jul och vara själv på julafton för första gången i mitt liv. Känns lite sorgligt, 19år, själv i sin lilla lägenhet utan ett endaste litet julpynt... Tillsammans med katten som kommer att få en kastrering i julklapp. Själv kommer jag inte att få någonting.

Charlie/Randiga mössan said...

Annika!Nu får du skriva en låt till någon som verkligen är värd en låt. God jul på dig!

hannah said...

Så himla fint! Vilken ultimat julklapp till någon man tycker om.

Anonymous said...

fattig student har aldrig varit sämre läge

Anonymous said...

Rolig idé!

Anonymous said...

Luleå då? O:

evelinamarina said...

Men åh, vad jag blev lycklig nu. För någon dag sedan kikade jag igenom Musikhjälpens låtlista och blev överlycklig över att någon önskat Jónsi, och nu får jag höra att det var du som önskat! Så fint!
Hade jag varit rik hade för övrigt budat hur mycket som helst. Du är så fin!

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se