Thursday, December 9, 2010

Hur mycket

En kul lek man kan leka ex i turnébuss är "Hur mycket skulle du ta för"-leken. Då kan man exempelvis fråga: "Hur mycket skulle du ta för att ligga med hela Skellefteå AIK direkt efter en match." Då tänker den andra personen ett slag, och sedan svarar den kanske: "Sju miljoner kronor, och en fru."

Nu har leken trissats upp med en bikategori, nämligen "Hur mycket skulle det krävas". Senaste frågan är: "Hur mycket skulle krävas för att jag/vi ska vinna det här priset?" Andra nominerade i år är nämligen Håkan Hellström, Robyn, Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray.

Efter mycken tanke har jag kommit fram till:
* Om jag räddade en mycket älskad känd person från döden någon gång i december. Ex Zlatan eller Liv Strömqvist.
* Ungefär samtidigt som att jag räddar Zlatan från bilolyckan gör Swedish House Maffia en remix på någon av mina låtar, så att den börjar spelas på Rix FM.
* Samtidigt som jag räddar Zlatan från bilolyckan, och remixen börjar spelas på Rix FM, drar sig Robyn, Håkan Hellström, Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray sig ur tävlingen.


12 comments:

Randiga mössan said...

Men nä lille vän! Upp med hakan Annika, du har precis lika stor chans att vinna det där priset som alla de andra.

Dom som inte förstår hur genialisk du är, hur fantastisk musiken är ja dom tycker jag synd om!

Du kan beröra som ingen annan på scen. Ditt sätt att uttrycka dig liknar ingen annans. Du kommer att vara bäst oavsett pris eller inte.

Ps. Jag har redan röstat Ds.

Maria W said...

Hahahahaha! Du är och förblir Sveriges roligaste människa

Anonymous said...

Fast du, såna där pris handlar ju enbart om vilken artist som når ut flest, inte om vem som egentligen gör bäst musik. I riktiga livet går ju kvalitet före kvantitet och då har de andra inte en chans mot dig. (Fast självklart har jag ändå röstat)

Johannes said...

hahahahaha!
detta gjorde min vecka!

detnyasvart said...

Ja, min röst fick du iallafall!

så vad du än gör minns det här said...

ett pris, kom igen annika du behöver inte ha det för att visa att du är bäst. det är sådant jag (och flera) redan vet, du borde oxå veta det... DU (och ingen annan!) skapar musik och texter som gör skillnad i min vardag. tro mig. inte en dag går utan att jag tänker på något du skrivit och försöker använda det för hur jag agerar lr reagerar. ta hand om dig.

beth said...

jag har aldrig riktigt gillat robyn, fastän hon är väldigt bra. jag älskar snook, men var för sig är de inte lika bra. och håkan hellström, hans album har jag inte lyssnat på, så det vet jag inte om det är bra (känns dock som att folk brukar tycka att ALLT denna mannen gör är bra). däremot så vet jag att säkert!s album är genialt bra. bra hej!

itsallvintage said...

asch asch jag tror du har en god chans att vinna, framförallt efter att jag röstat en miljard gånger på dig. eller hur är det nu? är det en jury? vem ska jag ligga med för att du ska vinna ;)

skämt åsido, du är bäst! /en annan Annika

hannah said...

Du är så fruktansvärt bra Annika
så du kan säkert visst vinna!

Clara said...

I
love
you

och din humor Annika!!

frejalina.com said...

Hallå!
Jag har nyss skrivit på min facebookstatus att "I love everything Annika Norlin touches". Skit samma om du vinner eller inte. Du har vunnit mitt hjærta.

Charlie said...

Du kan bli standup-komiker!(Stavas det så??)

Ibland är du bara för skön Annika. Du kan få mig att skratta som ingen annan. Vi har nog lite samma typ av humor. Lite tragikomiska, blandar ihop skiten med en släng humor. Skratta åt skiten! ;)

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se