Friday, August 3, 2007

Ett hurra och en varning

Jo, vad sjukt många ni verkar bli på Skansen på onsdag. Det är roligt. Passa gärna på att se en knubbsäl eller så också. (Se blogginlägg, juni.)
Det är ju sex timmars nonstop underhållning och på varje folkpark har någon skällt ut mig för att vi spelar så tidigt. Jag vill inte bli utskälld, jag har svaga nerver. På Skansen spelar vi tidigare än någonsin dvs redan 17.45
17.45. Kom ihåg! Vi har gäster och allt.
Och om ni inte kommer redan 17 missar ni Monika och Filippa. Det vill man inte. Gå från jobbet tidigt alltså.

7 comments:

Mats said...

Nej, man vill verkligen inte missa Filippa och Monika! Eller Annika. Jag hade tänkt se er i Kristianstad men det gick ju som det gick med det.. Får väl vara glad att jag såg er i Höganäs åtminstone.

Matilda said...

Självklart blir det skansen ikväll!

Jonas Blind Höna said...

... och det var strålande!!

(Det var jag som kanske spelar basket fritiden.)

Malin said...

buhu.. jag kunde inte komma ifrån jobbet alls och missade något som ja sett fram emot så länge! När kan man se dig nästa gång?!

M said...

Det var stört bra på skansen! tack!

smul said...

mycket mycket bra!

Anonymous said...

Jag gick aldrig på konserten för jag skulle på jobbintervju nästa morgon o ville fokusera eller hur jag tänkte. Det var intervju nr 3, jag tyckte det gick bra o de var så på hugget hela processen o så fick jag till slut inte jobbet. Antingen borde jag gått på konserten o skickat bättre vibbar nästa dag eller så borde jag gått på konserten och haft upplevelsen... När jag pluggade sa de att det finns alltid en omtenta men aldrig en omfest, en evig sanning

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se