Sunday, January 21, 2007

Mitt ställe

Nu kan man lyssna på Vi kommer att dö samtidigtMyspace. Gört!

8 comments:

Marlene said...

Vi gört!

Tobias said...

Riktigt riktigt bra, ser fram emot hela albumet! Blir till att boka även om jag i regel inte köper skivor för fullpris ;)

Stina said...

Jag har märkt att om man går och sjunger att man ska dö samtidigt som folk så tittar de på en som om man var lite psykad... :D men det betyder inte att jag slutar sjunga på din låt för det!

Ida Boström said...

alltså, jag försöker att inte skruva upp mina förväntningar på topp. men ärligt talat annika, det här kan vara skivan jag väntat på i typ hela mitt liv, det känns ju inte speciellt tråkigt! ah!

Eniac said...

Hörde låten på P3 (eh..relationsakuten? eller vad det heter) för ett par timmar sen, fattar inte att jag är först hit att kommentera sen dess, för låten satt som en lika fantastiskt välsydd sportmössa som Friday I'm in Love satt som när den landade i öronvaxet för nästan (otjeeeeeenare vad tiden flög) femton år sen.

Tack.

Lina said...

Oh så bra denna låten är. Jag har rålyssnat på den jättemycket den senaste tiden. Det bästa är att du skriver Gört! Jag trodde bara det var vi från värmland som sa så. Giller't! Kramkram

ostro said...

det här var ju härligt! hörde den på radio, sen lyssnade på den tre gånger på raken när jag kom hem. :D

n*fork said...

altså störtskön träffsäker text (vi kommer dö..).. I like. gillar speciellt "dansade samma takt, lika dana hjärnor som redan tänkt på allt innan någonting hänt".. men vad sjunger fröken sedan?

About Me

för kontakt, maila skivbolaget Razzia: info@razziarecords.se bokningsbolaget Luger: robin@luger.se